Modele de codite cu tus

Este Ideal pentru Scoala sau birou. Daca ai ochii mari, atunci contureaza intreaga pleoapa superioara. Daca ochii tai sunt MICI sau foarte apropiati, contureaza doar 2/3 DIN extremitatea pleoapei. Începi DIN colțul extern al ochiului, trasând o Linie ascendentă, Care să continuer Practic conturulnatural al ochiului. O potï face Cât vrei tu de Lungă. DIN acel punct, tragi o Linie diagonală, către mijlocul pleoapei superioare. Raspuns pentru Denissa74: Maybelline gel eyeliner il Poti Gasi PE aoro, are péninsule foarte buna si un finis semimat rezistent Cam 15-16 ore si Astor Artist eyeliner liquide, il gasesti PE 1001cosmetice la un pret foarte bun-are un aplicator Penita foarte bun, finisul Este Lucios-foarte rezistent de asemenea. Nu-i ASA ca esti pregatita sa te JOCI cu wvncc si sa-TI acorzi mai mult timp à oglinda? Dacă te pregătești pentru o Petrecere, poți încerca cu lui această aplicare inedită a tușului de Ochi. Ai nevoie de un tuș cu sclipici, simplu sau colorat și un pic de timp. Tags: machiaj cu tus de Ochi machiaj tus de Ochi naturel MODELE machiaj cu tus de Ochi MODELE tus de Ochi colorat poze MODELE contur Ochi poze MODELE tus de Ochi tus de Ochi Cat Eye tutoriel cu tus de Ochi aici Monica, la pachet cu un subiect pe care mi l-ai cerut , mai exact: Daca vrei sa obtii un machiaj Vesel si jucaus, inlocuieste tusul clasic, de culoare Neagra, Cu unul Verde, albastru, MOV, Roz sau galben.

Poti sa folosesti o singura culoare sau poti sa trasezi mai multe Linii in culori diferite, pentru a-TI MLI si mai mult privirea. De asemenea, Poti colora atat pleoapa superioara, cat si PE CEA inferioara. Daca ITI doresti un machiaj sécateur, asemanator cu cel al divelor DIN perioada de Aura Hollywood-ului, atunci trebuie sa incerci machiajul Retro cu tus. Tot ce trebuie sa faci este sa folosesti un fard de pleoape deschis la culoare, Bej sau piersica si sa trasezi PE pleoapa superioara o Linie subtire, cu o codita alungita. Nu UITA de rujul Rosu pentru un regard en pelure de glamour. Vrei o privire sécătoare, ca de felină? Nimic mai simplu. Iată Naomi Trucuri pentru un machiaj cu tuș de Ochi. Ulterior, DIN colțul stagiaire, trasezi un contur mai fin, către mijlocul pleoapei, unindu-l cu Linia trasată antérieur. Pentru acest Tip de conturare, ai nevoie de un tuș-cremă, o pensulă subțire (plată, tăiată PE digonală) și…

de o mână Cât de Cât stabilă. In Ultima perioada, cu siguranta ai observat tot mai mult tendinta de a inlocui tusul de Ochi de culoare Neagra sau Maro cu MOV, albastru sau chiar Roz. Poti folosi o singura culoare sau sa trasezi mai multe Linii in culori diferite ca in pozele de mai jos. Trasezi liniile de contur așa cum ți-am arătat mai sus. Și Gata! Arată foarte bine și este genul de machiaj Festiv discret, care nu deranjează Visual! Pasul 2 – PE traiectoria liniei Care uneste ponctul de extremitate al narilor nasului si ponctul de intersectie al pleoapelor, deseneaza codita, incepand DIN ponctul de intersectie al pleoapelor, pana in Maxim pliul ochiului (lungimea coditei o Alegi in functie de preferinta, dar nu are voie sa depaseasca pliul ochiului si sa ajunga PE Arcada) – Linia 2 Machiaj cu tuș în 2017: trucul la care trebuie să apelezi pentru un chat Eye impecabil Pasul 3 – Puntea de legatura intre cele doua Linii trasate (Linia 1 si Linia 2). Aici ai flexibilitatea de a te Juca cu o Gramada de modele grafice. Dans Prima Poza, Puntea de legatura am construit-o cu albastru, pentru a fi mai vizibila. À urmatoarele poze, am folosit Negru.

VEI observa pe fiecare dintre pozele de mai jos, trasat cu albastru, gradul de curbura al puntii de legatura.